Biffstrimler med nudler, soya og ingefær

Denne enkle biffretten er enkel å lage og er full av god smak. Prøv deg gjerne fram med flere grønnsaker om du vil!

20-40 min
Enkel
Biffstrimler med nudler, soya og ingefær

Slik gjør du

    1. 1
      Ha biffstrimlene over i en bolle og krydre med pepper og en liten klype salt. Tilsett maisenna og bland alt godt sammen.
    2. 2
      Rør sammen hvitløk, ingefær, eddik, soyasaus, sukker og sesamfrø.
    3. 3
      Rens og skjær brokkolien i små buketter, husk å bruke stilken også. Rens og del aspargesbønnene og vårløken i jevne biter.
    4. 4
      Varm en stekepanne, tilsett litt olje og stek brokkoli og aspargesbønner over høy varme under omrøring. Ha en liten klunk med vann i pannen, to–tre spiseskjeer, og la det koke til alt vannet har fordampet. Hell ­grønn­sakene over på en tallerken så lenge.
    5. 5
      Tørk pannen og varm den på nytt. Stek kjøttet raskt over høy varme med litt olje i pannen til kjøttet er skikkelig brunet. Ha i vårløken og la det frese godt i noen sekunder. Tilsett soyablandingen og la alt få et skikkelig oppkok før du blander inn brokkoli og aspargesbønnene. Dryss over litt ekstra sesamfrø og grovhakket koriander.
    6. 6
      Serveres med kokte nudler, tilbered etter anvisning på pakken.
    7. 7
      Denne retten inneholder ca. 400 g grønnsaker.