Biffstrimler i pitabrød

Opplev en smak av Middelhavet med denne enkle og deilige retten med biffstrimler, oliven og tzatziki i pitabrød.

20 min
Enkel
Biffstrimler i pitabrød

Slik gjør du

    1. 1
      Begynn med tzatziki: Grovriv agurken og strø over litt salt.La det stå i 10 minutter og renne av seg. Klem ut resten av væsken fra agurken. Bland agurken med finhakket hvitløk, yoghurt og dill. Smak til med sitron, salt og pepper.
    2. 2
      Tørk biffstrimlene med kjøkkenpapir og krydre med salt og pepper. Ha litt olje i en stekepanne. Stek kjøttet i to omganger på middels varme, til kjøttet er gjennomstekt og har fin stekeskorpe.
    3. 3
      Varm pitabrødene etter anvisning på pakken. Legg litt tzatziki i midten av pitabrødene, og legg på salat, kjøtt, oliven i tynne skiver og frisk dill.
    4. 4
      Server retten med ekstra tzatziki og oliven til, og press gjerne litt sitronsaft over.