Biffsandwich med tomatsalat

Lyst på noe godt, men har dårlig tid? Biff, tomat og brød er tingen.

20 min
Enkel
Biffsandwich med tomatsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage en tomatsalat av tomatskiver, hakket løk, litt timian, olivenolje og vineddik.
    2. 2
      Del biffkjøttet opp i ca. 8 like store biter, krydres med salt og pepper, og stekes i en panne med litt smør i ca. 2-3 minutter. La kjøttet hvile litt på en varm tallerken mens du forbereder brødet.
    3. 3
      Brødet dynkes forsiktig i olivenolje, krydres med litt salt og pepper og stekes på sterk varme i den samme pannen som ble brukt til biffkjøttet.
    4. 4
      Anrettes på to tallerkener: en skive brød, tomatsalat, biffkjøtt og tilslutt en skive brød igjen. Serveres umiddelbart.