Biffsalat med ytrefilet og sommerens friske grønnsaker

Lag en salat som metter! Thailandsk biffsalat med nudler og en frisk dressing, er en nydelig lunsj eller lett middag i sommervarmen.

20-40 min
Enkel
Biffsalat med ytrefilet  og sommerens friske grønnsaker
Tips!

Vi har brukt ytrefilet av okse, men andre typer storfekjøtt kan også brukes.

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage dressingen. Finhakk hvitløk og chili, og bland det med resten av ingrediensene til dressingen.
    2. 2
      Stek biffene på høy temperatur i en stekepanne i 2 minutter på hver side. Senk temperaturen, og la biffene steke ytterligere noen minutter på hver side.
    3. 3
      Kutt agurk i tynne skiver, fjern gjerne kjernen med en teskje da denne fort gjør agurken bløt. Del cherrytomatene i fine biter og finsnitt rødløken.
    4. 4
      Kok nudlene etter anvisning på pakken.
    5. 5
      Anrett biffsalaten med nudler, friske grønnsaker og biff i tynne skiver.