Biff og avokadosalat med balsamico
En rustikk og mettende salat med biff og avokado. Tynne skiver reddiker gir en pepperaktig smak og babyleaf setter en spiss på det hele.
20-40 min
Middels
Tips!
Bruk gjerne flere grønnsaker som sukkererter, rødløk og cherrytomater hvis du ønsker det.
Slik gjør du
- 1Del kjøttet i to jevne biffer og gni biffene inn med litt olje, salt og kvernet pepper. Grill eller stek biffene over høy varme i ca. 2–3 minutter på hver side. La kjøttet hvile på en tallerken mens du lager salaten.
- 2Rens og del avokadoen i skiver eller terninger.
- 3Kjær reddikene i tynne skiver.
- 4Bland sammen balsamico og olivenolje. Krydre med salt og pepper.
- 5Fordel salat, avokado og reddiker på to tallerkener. Skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene. Topp salaten med biffskivene (og drypp over eventuell kjøttsaft etter biffene).
- 6Drypp over litt av dressingen, dryss over hakket persille og server resten av dressingen ved siden av.
- 1