Biff og avokadosalat med balsamico

En rustikk og mettende salat med biff og avokado. Tynne skiver reddiker gir en pepperaktig smak og babyleaf setter en spiss på det hele.

20-40 min
Middels
Biff og avokadosalat med balsamico
Tips!

Bruk gjerne flere grønnsaker som sukkererter, rødløk og cherrytomater hvis du ønsker det.

Slik gjør du

    1. 1
      Del kjøttet i to jevne biffer og gni biffene inn med litt olje, salt og kvernet pepper. Grill eller stek biffene over høy varme i ca. 2–3 minutter på hver side. La kjøttet hvile på en tallerken mens du lager salaten.
    2. 2
      Rens og del avokadoen i skiver eller terninger.
    3. 3
      Kjær reddikene i tynne skiver.
    4. 4
      Bland sammen balsamico og olivenolje. Krydre med salt og pepper.
    5. 5
      Fordel salat, avokado og reddiker på to tallerkener. Skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene. Topp salaten med biffskivene (og drypp over eventuell kjøttsaft etter biffene).
    6. 6
      Drypp over litt av dressingen, dryss over hakket persille og server resten av dressingen ved siden av.