Ingredienser
En rustikk og mettende salat med biff og avokado. Tynne skiver reddiker gir en pepperaktig smak og babyleaf setter en spiss på det hele.
Fremgangsmåte
-
Del kjøttet i to jevne biffer og gni biffene inn med litt olje, salt og kvernet pepper. Grill eller stek biffene over høy varme i ca. 2–3 minutter på hver side. La kjøttet hvile på en tallerken mens du lager salaten.
-
Rens og del avokadoen i skiver eller terninger.
-
Kjær reddikene i tynne skiver.
-
Bland sammen balsamico og olivenolje. Krydre med salt og pepper.
-
Fordel salat, avokado og reddiker på to tallerkener. Skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene. Topp salaten med biffskivene (og drypp over eventuell kjøttsaft etter biffene).
-
Drypp over litt av dressingen, dryss over hakket persille og server resten av dressingen ved siden av.