Banh mi med karbonade

Banh mi med karbonade

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Banh mi er en vietnamesisk baguette med smakfullt fyll. Her får du den med chilimajones, syltede grønnsaker og karbonade.

Fremgangsmåte

Kutt gulrot og agurk i tynne strimler. Lag en lake av eddik, sukker og salt. Legg de strimlede grønnsakene i laken, og la det stå i kjøleskapet mens du tilbereder resten av retten.
Skjær reddikene i tynne skiver. Finsnitt vårløk og chili. Rør sammen ingrediensene til chilimajonesen. Tilbered baguettene etter anvisning på pakken.
Del karbonadene i tynne skiver, og brun dem i litt olje i en varm stekepanne. Tilsett soyasaus og chilisaus på slutten av steketiden.
Lag et snitt i toppen på baguettene. Grav eventuelt ut litt av innmaten for å få bedre plass til fyllet. Fyll bagettene med chilimajones, de syltede grønnsakene og karbonade. Topp med reddik, vårløk og chili. Ha gjerne litt ekstra chilimajones på toppen.