Ingredienser
Banh mi er en vietnamesisk baguette med smakfullt fyll. Her får du den med chilimajones, syltede grønnsaker og karbonade.
Fremgangsmåte
-
Kutt gulrot og agurk i tynne strimler. Lag en lake av eddik, sukker og salt. Legg de strimlede grønnsakene i laken, og la det stå i kjøleskapet mens du tilbereder resten av retten.
-
Skjær reddikene i tynne skiver. Finsnitt vårløk og chili. Rør sammen ingrediensene til chilimajonesen. Tilbered baguettene etter anvisning på pakken.
-
Del karbonadene i tynne skiver, og brun dem i litt olje i en varm stekepanne. Tilsett soyasaus og chilisaus på slutten av steketiden.
-
Lag et snitt i toppen på baguettene. Grav eventuelt ut litt av innmaten for å få bedre plass til fyllet. Fyll bagettene med chilimajones, de syltede grønnsakene og karbonade. Topp med reddik, vårløk og chili. Ha gjerne litt ekstra chilimajones på toppen.