Vi feirer alle mødrene!

Derfor er Joker "morsdagsbutikken"

Førstkommende søndag 11. februar, er det morsdag. Og fordi vi er den gode naboen ønsker vi å bidra til at mor eller en annen person som står deg nær, får en best mulig dag. Og det er mange grunner til at nettopp Joker for mange er den perfekte «Morsdagsbutikken».

 1. Vi holder «morsdagsåpent»
  Hos en god nabo er døra alltid åpen. Derfor har Joker over 200 butikker som er åpne på søndager – altså på selveste morsdagen. Og det er jo ikke så dumt i tilfelle du har vært så travel i løpet av uken at du helt har glemt hun som betyr så mye for deg.
  Her kan du finne åpningstidene for din nærmeste Joker-butikk

 2. Vi har oppskriften på suksess
  En god nabo vet hva en god mor liker. Derfor har vi funnet frem til oppskriften på en morsdagskake som garantert vil få et mammahjerte til å slå litt fortere. Og her kan både små og store være med å bidra til baking, så vel som smaking. Du finner oppskriften på vår ostekake med bringebær og oreobunn her

 3. Vi har kremtilbud på kremfløte
  En god nabo er alltid på tilbudssiden. Særlig når det er mor som skal feires. Derfor kan du fredag og lørdag denne uken gjøre et Helgekupp hos Joker og få 3 dl TINE kremfløte til bare 10 kroner. Og det passer jo perfekt nå mor skal overraskes og gledes med bakst.

 4. Vi har snarveien til suksess
  Har du ikke tid eller anledning til å lage morsdagskaken selv, hjelper «Morsdagsbutikken» deg selvsagt med det også. Over 300 Joker-butikker tilbyr nemlig en tjeneste som lar deg bestille kaker på nett, sjekk utvalget her.

  Bestiller du kaken før kl. 12.00 kan du hente den allerede dagen etter (det er ikke kakelevering på søndag). Stort enklere blir det ikke! 

 5. Vi lar morskjærligheten blomstre
  En god nabo gjør det enkelt å glede andre. Derfor finner du alltid et utvalg friske blomster hos Joker. Og hva passer vel bedre på morsdagen enn en bukett roser til kun 99,- pr. bukett. Her kan du også lese hvordan få rosene til å holde seg lengre.

 6. Vi er erfarne «morsdagsrådgivere»
  En god nabo er alltid hjelpsom. Og som «landets mest benyttede morsdagsbutikk» (ifølge uoffisielle kilder), har butikkbetjeningen høy kompetanse på rådgivning. Enten det gjelder morsdagsbaksten, morsdagsmiddagen eller hvilken farge på blomstene du bør gå for. Vi er her for deg for å bidra til å gi nettopp din mor den dagen hun fortjener.

Joker ønsker alle mødre en riktig fin dag!