Nye middagstilbud med oppskriftshefte

Lurer du på hva du skal lage til middag? For å gjøre det enkelt for deg å lykkes med hverdagsmåltidene har vi samlet en rekke nye oppskrifter i vårt siste oppskriftshefte på nett og i butikk. God appetitt!

En god nabo gir deg en god start på uka og vi i Joker ønsker å bidra til at du får gode middager gjennom året. I dette oppskriftsheftet finner du inspirasjon til hvordan du kan lage spennende måltider, til en rimelig penge. Oppskriftsheftet får du også hos din Joker-butikk.

Bla i oppskriftsheftet her!


Lyst på mer inspirasjon? Du finner tidligere oppskriftshefter her.

Bli kjent med kokkken bak heftene
Med utgangspunkt i gode og varierte middagsprodukter til en god pris, har vi sammen med kokk Lisa Thon Gundersen, komponert enkle og fristende middagsretter.

Lisa er født og oppvokst i Sydney i Australia, en flerkulturell by hvor hun ble introdusert for spennende mat fra hele verden. Etter endt skolegang startet hun som gründer for sitt første spisekonsept i Sidney. Det var kjærligheten til en bergenser som brakte henne videre ut i verden. Lisa har alltid hatt en brennende interesse for mat, men det var først etter noen år i cruise- og reiselivsbransjen at hun forstod at det var mat hun ville vie livet sitt til.

For litt over 25 år siden slo Lisa seg til ro i Bergen, og her har hennes interesse for norsk matkultur og norske råvarer vokst. I dag driver hun sitt eget spisested. Lisa har komponert hundrevis av oppskrifter, og holder også kurs i matlaging. Hun kokkelerer alt fra norske tradisjonsretter til etniske spesialiteter. Som kokk liker hun å lage maten fra bunnen av, og benytter seg av sesongens beste råvarer, valgt med omtanke for smak, trender og miljø.

Vi i Joker er veldig fornøyd med å ha Lisa med på laget!

Relatert innhold

Bla deg gjennom tidligere oppskriftshefter her

Oppskriftshefter

Her finner du tidligere oppskriftshefter fra Joker. Finn inspirasjon, og kanskje nye favoritter ved å klikke på linkene under. Velbekomme!