Finalist i hyggelig kåring

FOTO: Hjemmet
Hvert år kårer ukebladet Hjemmet Norges hyggeligste kassamann eller kassadame. I år er Vibeke Karlsen hos Joker Kjøllefjord finalist i kåringen.

Bak kassa i Joker-butikken i Kjøllefjord sitter en syngende firebarnsmor, som settes pris på av alle. Så mye at hun nå er en av 13 finalister i ukebladet Hjemmet sin kåring om å bli Norges hyggeligste kassamann eller kassadame. 

– Å kjære, utbrøt Vibeke da ukebladet ringte henne og fortalte at hun var finalist. 

Bladet har siden 2019 kåret Norges hyggeligste kassamann/kassadame. Som tidligere år har både butikker og kunder kunnet nominere medarbeidere til prisen og nå er de 13 finalistene som har fått flest stemmer klare.

–  Jeg blir rørt av å tenke på at folk har nominert meg. Jeg liker jo å
prate og flire med dem, sier Karlsen, som har jobbet hele 17 år i Joker Kjøllefjord.

Kundene som har nominert Joker-kassadama sier blant annet dette om henne: 

«Har omsorg for alle, uansett bakgrunn eller livssituasjon. Gjør aldri forskjell på folk. Full av komplimenter, alltid genuint god og gir gode klemmer.»

Også Vibekes sjef, Ole Martin Larssen, skryter uhemmet at henne: 

– Hun er et unikum, både for oss kolleger og alle kundene våre, rett og slett fantastisk på alle måter. Hun har ekstremt god oversikt over alt som finnes og trengs i butikken, og hun er veldig oppmerksom på hva kundene ønsker seg. Har de ikke varen, så bestiller hun den, forteller Larssen. 

Kundene til Joker Kjøllefjord heier frem kandidaten sin: 

«Vibeke er enestående. Hun smiler, synger og er blid hele tiden. Er det noen som fortjener å vinne denne prisen, så er det henne!»

Du kan stemme på Vibeke ved å sende KASSE9 til 2205
Tjenesten koster kr 1 per SMS, og du kan stemme til og med søndag 30. april. Du kan stemme så mange ganger du vil.