Vi har samlet sammen noen av våre favorittoppskrifter fra de siste 25 årene. La minnene strømme på og prøv en av våre retrooppskrifter. Fra 5. april starter vi med mange jubileumstilbud og det kommer vi til å fortsette med utover året, så følg med i vår kundeavis.
Kabaret er en klassiker, og mange har den med på koldtbordet. Den blir ekstra god fordi du kan fylle den med det du ønsker. Vi har laget en velkjent variant med reker og alt som er godt.
Fondue kommer i flere former, men det de har til felles er at de tilberedes i en kjele på bordet over en flamme! Med vår kjøttfondue og alt det gode tilbehøret sitter man lenge ved bordet og nyter både maten og gjestene!
Denne retten går aldri av moten, kanskje er det fordi du kan fylle den med hva du vil? Den perfekte bakte poteten skal ha sprøtt skinn og luftig innmat. Vi har fylt vår slager med mais og sprøstekt bacon.
Veldig retro og veldig godt! Rask og enkel middag som passer både til hverdag og til fest! Vi har laget vår med kokte gulrøtter og erter til – så får du med noe grønt også.
Karamellpudding er en del av juletradisjonen for mange, men det er ingen grunn til å bare nyte denne klassikeren i julen. Server den fløyelsmyke puddingen med pisket krem eller friske bær.