Retrooppskrifter

Vi har samlet sammen noen av våre favorittoppskrifter fra de siste 25 årene. La minnene strømme på og prøv en av våre retrooppskrifter. Fra 5. april starter vi med mange jubileumstilbud og det kommer vi til å fortsette med utover året, så følg med i vår kundeavis.

Gratinert blomkål med hvit saus og sprøstekt bacon

God alene, nydelig tilbehør til fisk eller kjøtt. Prøv vår gratinerte blomkål med sprøstekt bacon.

Rekekabaret

Kabaret er en klassiker, og mange har den med på koldtbordet. Den blir ekstra god fordi du kan fylle den med det du ønsker. Vi har laget en velkjent variant med reker og alt som er godt.

Rullekake med bringebær

Rullekake lages i en fei og du kan fylle den med alt du måtte ønske. Lekker er den også – en vinner på dessertbordet.

Terteskjell med fiskepudding og reker i hvit saus

Denne retten har lange tradisjoner og vi ønsker å hente den frem igjen i all sin prakt, fylt med reker og fiskepudding i deilig hvit saus.

Fondue

Fondue kommer i flere former, men det de har til felles er at de tilberedes i en kjele på bordet over en flamme! Med vår kjøttfondue og alt det gode tilbehøret sitter man lenge ved bordet og nyter både maten og gjestene!

Fruktsalat med druer

Denne enkle fruktsalaten med druer, kiwi og valnøtter smaker nydelig. Server den som en frisk og lett dessert eller som et sunt og godt mellommåltid.

Bakte poteter med mais og sprøstekt bacon

Denne retten går aldri av moten, kanskje er det fordi du kan fylle den med hva du vil? Den perfekte bakte poteten skal ha sprøtt skinn og luftig innmat. Vi har fylt vår slager med mais og sprøstekt bacon.

Seibiff med løk og revet gulrot

En hverdagsklassiker for hele familien! Server med stekt løk og revet gulrot.

Tricolor-is

En enkel og leken dessert som er gøy for både store og små!

Bakt torsk med fløte og purre

Ta torsken til gamle høyder og prøv vår retro-ovnsbakte torsk med purre. Så godt og så enkelt!

Fiskeboller i hvit saus med poteter

Veldig retro og veldig godt! Rask og enkel middag som passer både til hverdag og til fest! Vi har laget vår med kokte gulrøtter og erter til – så får du med noe grønt også.

Karamellpudding

Karamellpudding er en del av juletradisjonen for mange, men det er ingen grunn til å bare nyte denne klassikeren i julen. Server den fløyelsmyke puddingen med pisket krem eller friske bær.