Fiskeboller i hvit saus med poteter
Veldig retro og veldig godt! Rask og enkel middag som passer både til hverdag og til fest! Vi har laget vår med kokte gulrøtter og erter til – så får du med noe grønt også.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Fyll en kjele med vann og kok potetene møre.
- 2Skjær opp gulrøtter i skiver og kok dem lett møre i lettsaltet vann.
- 3Lag jevning til den hvite sausen. Ha smeltet smør og hvetemel i en kjele og rør til det blir en klumpfri blanding.
- 4Spe på med litt og litt melk. Bruk gjerne litt av kraften/laken fra fiskebollene i sausen også. Rør jevnlig så sausen ikke brenner seg.
- 5La sausen koke i 5 minutter og smak til med muskatnøtt og salt.
- 6Legg i fiskebollene og la de varmes i sausen.
- 7Kop opp vann i en kjele og la ertene trekke et par minutter.
- 8Server fiskebollene med kokte gulrøtter og erter til, og topp med karri.
- 1