Oppskrifter med Yoplait vanilje

yoplait.no
Yoplait - Vår franske arv gjør oss ekstra rause på frukt og bær, noe som gir veldig god smak.

 I Yoplait vaniljeyoghurt fra Fjordland brukes det ekte vanilje for å få den beste smaken.

Den beste smaken, er smaken av ekte vanilje. Den løfter seg enda et hakk i kombinasjon med den fløyelsmyke, franske yoghurten fra Yoplait. Voilá!

Denne yoghurten inneholder 0% tilsatt sukker og 0% fett.

I denne artikkelen har vi samlet 10 oppskrifter der det er brukt Double 0% Vanilje yoghurt. Det gir en frisk start på morgenen eller et ekstra godt påfyll gjennom dagen.

Relatert innhold

Sunn blåbærsmoothie

Blåbær er kjempegodt og proppfull av antioksidanter. Denne forfriskende smoothien inneholder også mange andre næringsrike godsaker.

Helt koko smoothiebowl

Gå helt bananas med denne smoothiebowlen som er stappfull av deilig frukt og bær. Smoothien kan serveres både til frokost og lunsj, eller som en sunn dessert.

Deilig vaniljesmoothiebowl

Smoothiebowl er en ekstra fyldig smoothie som gjør seg godt som frokost, lunsj eller mellommåltid. Denne er full av deilige næringsrike bær!

Drøm søtt smoothiebowl

Gi dagen eller treningsøktenen lykkelig slutt med en herlig næringsrik smoothiebowl. Denne både inneholder, og er toppet med jordbær og bringebær.

Mango boost smoothiebowl

Lag smoothiebowl med en herlig smak av mango, og topp med enda mer mango, bringebær, gresskarkjerner, hasselnøtter og kokos. Dette blir garantert en knallgod start på dagen!

Kakao kjøleskapsgrøt

Rør sammen ingrediensene til grøten kvelden i forveien, og vips så har du herlig grøt til neste morgen. Denne kjøleskasgrøten er smaksatt med kakao og toppet med bær.