Finn frem sykkelen

Den 3. juni var det Verdens sykkeldag og vi oppfordrer alle våre kunder til å ta sykkelen i bruk denne sommeren.

Vi i Joker har alltid vært opptatt av sykkel. Det begynte med at vi i mange år hadde et proffsykkellag og at vi deretter begynte samarbeidet med Tour of Norway for kids, som snart har vart i 20 år!

Bli med på årets Tour of Norway for kids her

Sykler for lokalsamfunnet
Denne sommeren er vi også med landets Frivilligsentraler på sykkeltur fra Nordkapp til Lindesnes. Vi sykler for å skape gode, inkluderende lokalsamfunn og ruta går innom en rekke Joker-butikker, som er klare til å lage fest og moro. 

– Levende lokalsamfunn er utrolig viktig for oss i Joker, vi har kjøpmenn i 213 av landets kommuner og mange av disse er helt sentrale i arbeidet for å sikre et levende lokalsamfunn og en sosial møteplass. Det var derfor veldig naturlig for oss å støtte dette, forteller Kjetil Flåtrud.

Totalt består turen av 73 etapper og 1629 km, det blir for langt for de aller fleste, men du er hjertelig velkommen til å bli med på en etappe når vi er i din del av landet. Fullstendig reiserute og mer informasjon finner du her.

For deg som har lyst til å delta på Sykkelturen 2022, men ikke vil sykle en etappe eller heie langs veien er det også muligheter. Her finner du en oversikt med alle arrangementene som foregår i forbindelse med turen.

Sykkelturen_Alta_2_1400x1000.jpg

Verdens sykkeldag
FN har skapt Verdens sykkeldag for å anerkjenne sykkelen som et enkelt, rimelig, rent og miljøvennlig framkomstmiddel.

FN oppfordrer gjennom dagen alle FNs medlemsland å tilrettelegge for en sykkelkultur i samfunnet for å styrke fysisk og mental helse og velvære.

Så finn frem sykkel og hjelm og tråkk avsted!