Spennende fiskeburgergrateng

Spennende fiskeburgergrateng

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Prøv en ny vri på fiskeburgerne. Deler du fiskeburgere i terninger, vil det gi deg uante muligheter. Gratiner dem i en kremet saus med grønnsaker, så har du en rett som trolig vil falle i smak rundt middagsbordet.

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 180 °C.
  2. Skrell gulrøtter og sjalottløk og rens purreløken. Kutt grønnsakene i tynne skiver og stek dem i en tørr gryte i 3 minutter.
  3. Tilsett creme fraiche, smak til med salt og pepper, og rør det godt sammen.
  4. Del fiskeburgerne i terninger og legg dem i en ildfast form. Fordel grønnsaksblandingen over fisken. Varm retten i oven 20 minutter.
  5. Pynt med hakket persille og server med stekte potetbåter, gjerne med litt ekstra creme fraiche ved siden av.
  6. RESTEMIDDAGSTIPS – Tagliatelle med fiskeburgergrateng: Varm middagsresterne i en gryte. Kok pasta etter anvisning på pakken og hell av vannet. Bland den nykokte pastaen sammen med middagsrestene fra “Spennende fiskeburgergrateng”. Dryss over hakket persille og server med pitabrød til.
  7. Kilde: https://joker.no/
Send oss dine tilbakemeldinger