Soyamarinert svinekjøtt med kinakålsalat

Soyamarinert svinekjøtt med kinakålsalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Denne Asia-inspirerte middagen er både velsmakende og enkel å lage.

Fremgangsmåte

Lag kinakålsalaten først. Se fremgangsmåte nederst i oppskriften.
Legg kjøttet i en skål og ha på skivet løk, skivet chili, soyasaus og paprikapulver. Varm opp 1 ss olje i stekepannen og ha i halvparten av svinekjøttet. Stek kjøttet i 4–5 minutter på høy varme, mens du snur strimlene med en stekespade. Sett kjøttet til side. Gjenta samme prosessen med resten av kjøttet.
Kok risen etter anvisning på pakken. Bland til slutt den kokte risen sammen med stekesjyen fra kjøttet. Rør godt.
Kinakålsalat:
Bland sammen saften av sitron, karripulver, majones og lettrømme. Ha i finsnittet kinakål, stangselleri og vårløk. Bland inn mais. Sett salaten i kjøleskapet og la den trekke mens du tilbereder ris og strimlet svinekjøtt.
Har du igjen rester fra middagen? Se oppskrift på wraps med strimlet svinekjøttt