Nakkekoteletter med pannestekte poteter og sommersalat

Nakkekoteletter med pannestekte poteter og sommersalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

Stek kotelettene i en stekepanne eller på grillen til kjøttet er gjennomstekt. La kjøttet hvile før du deler det i tykke skiver.
Skjær mandelpotetene i tykke skiver med skallet på. Kok potetene i lettsaltet vann i kun 4 minutter. Hell av vannet.
Stek potetskivene i en stekepanne med litt olje. Krydre med salt og pepper.
Server kotelettene med pannestekte poteter og herlig sommersalat.
Sommersalat
Kok aspargesbønner i lettsaltet vann til de er mykere, men fortsatt har litt tyggemotstand. Sil av vannet og ha aspargesbønnene over i en bolle.
Skjær purren i tynne skiver og skrell gulrøttene. Bruk potetskreller til å skjære fine strimler av gulroten. Bland dette sammen med aspargesbønnene.
Press saften av 1 sitron og finriv skallet. Tilsett olivenolje, en liten klype salt og litt pepper. Bland til slutt dressingen forsiktig sammen med grønnsakene.