Nakkekoteletter med pannestekte poteter og sommersalat

Nakkekoteletter med pannestekte poteter og sommersalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Stek kotelettene i en stekepanne eller på grillen til kjøttet er gjennomstekt. La kjøttet hvile før du deler det i tykke skiver.
  2. Skjær mandelpotetene i tykke skiver med skallet på.
  3. Kok potetene i lettsaltet vann i kun 4 minutter. Hell av vannet.
  4. Stek potetskivene i en stekepanne med litt olje. Krydre med salt og pepper.
  5. Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann til de er mykere, men har litt tyggemotstand. Sil av vannet og ha aspargesbønnene over i en bolle.
  6. Skjær purren i tynne skiver og skrell gulrøttene. Bruk potetskrelleren til å skjære fine strimler av gulroten. Bland dette sammen med aspargesbønnene.
  7. Press saften av 1 sitron og finriv skallet. Tilsett olivenolje, en liten klype salt og litt pepper. Bland til slutt dressingen forsiktig sammen med grønnsakene.
  8. Server kotelettene med pannestekte poteter og herlig sommersalat.
  9. kilde: joker.no
Send oss dine tilbakemeldinger