Sommersalat

Sommersalat

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Jordbær og avokado er en nydelig kombinasjon, og sammen med hjertesalat, feta, oliven og løk setter det i alle fall fart på smaksløkene. Perfekt følge til grillmaten eller nydelig som et eget måltid med stekt eller grillet kylling.

Fremgangsmåte

Vask og kutt hjertesalat og ruccola.
Del løk, tomater, avokado og jordbær i ønsket størrelse.
Legg salat, grønnsaker og bær på et fat og topp med fetaost, oliven og dressing.
Stekt kyllingfilet
Tørk filetene og fjern sener og fett. Krydre med salt og pepper. Stek filetene i smør eller olje på middels varme ca. 3 minutter på hver side til de får en fin stekeskorpe. Senk varmen og stek videre ca. 6 minutter til de er gjennomstekte.
Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i juni.

Tips:

Dette er en deilig salat som passer perfekt på til grillmaten. Serveres den med stekt eller grillet kylling, blir den raskt et fullverdig måltid.