Kylling i pitabrød

Kylling i pitabrød

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 1 grillet kylling (850 grams råvekt)
  • 4 pitabrød
  • 1 bunt vårløk
  • 2 tomater
  • 1 liten hodesalat
  • 1⁄2 agurk
  • 1 glass fetaost
  • 1 glass sorte oliven

Dressing:

  • 1 beger lettrømme
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ts dijonsennep
  • 2 ts frisk timian
  • salt og pepper
Varm opp pitabrødene og fyll dem med biter av grillet kylling og salatingredienser. Ha på den kjempegode dressingen og kos deg godt!

Slik gjør du

  1. Del kyllingkjøtt i passe store biter. Skjær vårløk i ringer, tomater i skiver, salat i biter og agurk i tynne skiver.
  2. Varm opp pitabrød etter anvisning på pakken.
  3. Skjær forsiktig et snitt i overkanten av hvert pitabrød. Fyll pitabrødene med ingrediensene.
  4. Bland dressingen og hell den over til slutt.