Grillspyd med laks, purre og fargerik paprika

Grillspyd med laks, purre og fargerik paprika

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 600 g Frøya laks
  • 1 purre
  • 5 paprikatype etter smak
  • 3 ss olivenolje til pensling
  • Salt
  • Pepper
Fellesskap og improvisert utekjøkken. Grill-digg på spyd.

Slik gjør du

  1. Kutt opp laks i terninger, purre i ringer og paprika i stykker. Tre bitene på grillspyd og pensle med litt olivenolje. Legg spydene på varm grill og gi fisken og grønnsakene litt farge. Flytt dem så over til et område på grillen hvor det ikke er så varmt og la de få noen minutter til. Fisken skal være akkurat gjennomstekt og grønnsakene litt sprø. Ha på salt og pepper til slutt. Server gjerne med salat, brød og sitron ved siden av. Tips: Husk å legge grillspydene i vann i 15 minutter før du bruker dem, så de ikke begynner å brenne.
  2. kilde: http://www.joker.no