Grillet kyllingspyd og bakte grønnsaker

Grillet kyllingspyd og bakte grønnsaker

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 700 g Prior kyllingfilet naturell
  • 2 røde paprika
  • 2 gule paprika
  • 2 gulrøtter
  • 1 squash
  • 2 løk
  • 1 pk tzatziki

Grillmarinade

  • 2 ss honning
  • 1,5 ts grillkrydder/peppermiks
  • 6–8 ss olivenolje
  • 1,5 ts salt
Mat fra spyd er fryd.

Slik gjør du

  1. Kutt kyllingfilet i strimler på langs. Kutt opp grønnsakene i store biter. Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell den over kjøttet og grønnsakene. Bland godt. Legg grønnsakene i en aluminiumsform og sett på grillen. Vend på grønnsakene av og til med en stekespade i ca. 15 minutter, til de har fått farge på alle sider. Tre kyllingbitene på spyd og grill i noen minutter på hver side. Serverer kyllingspyd, bakte grønnsaker og tzatziki, gjerne sammen med aioli og brød.
  2. kilde: http://www.joker.no