Grillet hotdog med sennepsløk

Grillet hotdog med sennepsløk

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 8 Finsbråten Knäcker

Sennepsløk

  • 1 dl sennep, valgfri type
  • 6 sjalottløk
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
  • 2 ts honning
Denne pølsetoppingen gjør hotdogen virkelig til en smaksopplevelse.

Slik gjør du

  1. Kutt opp løken og bland den med sennep og honning. Kvern litt pepper over. Velger du fransk dijonsennep får du en skarp topping, velger du grov pølsesennep får du en mild og rund topping. Prøv deg fram og finn din favoritt!
  2. Stek pølsene og server i brød, toppet med sennepsløken. Tips: legg den hakkede sjalottløken i litt iskaldt vann i noen minutter før du blander den med sennepen. Da blir den sprø og litt mildere på smak.
  3. kilde: http://www.joker.no