Ingredienser
Hotdogs er en enkel middagsfavoritt for store som små! Prøv denne franske varianten av pølse i brød. Her har vi toppet saftige ostepølser med forfriskende kålsalat og en pikant relish.
Fremgangsmåte
-
Start med å lage kålsalaten. Finsnitt kålen og masser saltet inn i kålen med hendene. La det stå i ca. 30 minutter, gjerne over natten. Bland kålen med olje og eddik. Smak til med pepper og sukker.
-
Bland sammen ingrediensene til relishen.
-
Varm opp en stekepanne med litt olje. Stek ostepølsene på middels varme til de har fin farge.
-
Stek baconet til det er gyllent og sprøtt. Legg det gjerne over på et tørkepapir slik at overflødig fett renner av.
-
Fyll det franske hotdogbrødet med relish, bacon og pølse. Server med kålsalat til. Potetmos passer også godt som tilbehør.
-
Se oppskrift på franske hotdogbrød