Fransk hotdog med bacon og kålsalat

Fransk hotdog med bacon og kålsalat

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Hotdogs er en enkel middagsfavoritt for store som små! Prøv denne franske varianten av pølse i brød. Her har vi toppet saftige ostepølser med forfriskende kålsalat og en pikant relish.

Fremgangsmåte

Start med å lage kålsalaten. Finsnitt kålen og masser saltet inn i kålen med hendene. La det stå i ca. 30 minutter, gjerne over natten. Bland kålen med olje og eddik. Smak til med pepper og sukker.
Bland sammen ingrediensene til relishen.
Varm opp en stekepanne med litt olje. Stek ostepølsene på middels varme til de har fin farge.
Stek baconet til det er gyllent og sprøtt. Legg det gjerne over på et tørkepapir slik at overflødig fett renner av.
Fyll det franske hotdogbrødet med relish, bacon og pølse. Server med kålsalat til. Potetmos passer også godt som tilbehør.
Se oppskrift på franske hotdogbrød