Torsk i folie

Torsk i folie

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt
porsjoner

Ingredienser

  • 400 g torskefilet, fersk eller frossen
  • 4 ark aluminiumsfolie eller bakepapir
  • 2 gulrøtter
  • 4 sjalottløk
  • 2 maiskolber
  • 12 små tomater
  • fersk persille eller andre urter
  • 4 ss meierismør
Sølvpakket torsk, en sølvball med sunnhet. Del ut som en liten gave. På sølvfat servert; en smak av hav, urter og struttende grønnsaker.

Slik gjør du

  1. Del torsken i 8 stykker og ha på litt salt og pepper.
  2. Lag fire skåler av aluminiumsfolie og legg litt smør i bunnen av hver skål.
  3. Kutt opp gulrøtter og løk i tynne skiver, bruk gjerne potetskrelleren på gulroten. Del tomatene i fire og skjær maisen løs fra kolben.
  4. Legg to fiskebiter i hver pakke og fordel grønnsakene over. Legg en spiseskje med smør på toppen og dryss litt hakkede urter over.
  5. Lukk pakkene tett sammen og sett de på et stekebrett i varm ovn eller på grillen.
  6. Pakkene trenger ca. 15 minutter på 210°C i ovnen eller 10 minutter på grillen.
  7. Server gjerne med kokt ris eller pasta.
  8. kilde: http://www.joker.no