Spanske koteletter

Spanske koteletter

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 3 båt hvitløk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk rød chili
  • 3 ss sorte oliven
  • 1,5 dl hvitvin eller cider
Med herlige smaker som sender minnene til Spania. Til sol, sommer og heftig temperament.

Slik gjør du

  1. Brun kotelettene raskt. Dryss over litt salt og pepper. Legg dem til side og hold varmt.
  2. Del grønnsakene i strimler og finhakk chili. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett hvitvin eller cider.
  3. Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele brassere (trekke) i ca. 10 minutter.
  4. Server med brød.