Pai med juleskinke og rødkål

Pai med juleskinke og rødkål
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
En fargerik og annerledes pai med smak av jul.

Ingredienser

  • 500 g juleskinke
  • 1 pk ferdig paideig
  • 400 g rødkål
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss honning
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 stk egg
  • 4 dl helmelk
  • 80 g edamer revet

Slik gjør du

  1. 1. Dekk en paiform med paideigen.
  2. 2. Skjær juleskinke og rødkål i fine strimler.
  3. 3. Stek det raskt sammen med honning.
  4. 4. Legg blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell det over paien og strø over osten.
  5. 5. Stekes i 20 minutter på 225 ºC midt i ovnen.