Middelhavskylling med pasta

Middelhavskylling med pasta

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

middels
porsjoner

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet
  • salt og pepper
  • litt fersk parmesan
  • oliven
  • frisk oregano

Basilikum- og tomatsaus

  • 1 stk løk i båter
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 ts sukker ca
  • 1 ss frisk basilikum evt. oregano
La den gode smaken av kylling med pasta, tomatsaus og parmesan føre drømmene dine til sol og varme dager ved Middelhavet.

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene i olje i en panne i 3-4 minutter på hver side. Ha på salt og pepper og la filetene hvile i 3-4 minutter.
  2. Fres løk og hvitløk i litt olje i en kjele til løken er blank. Tilsett knuste, hermetiske tomater, litt sukker og basilikum eller oregano. La alt putre i noen minutter. Smak til sausen med salt og pepper.
  3. Server kyllingfiletene med pasta og saus. Høvle litt fersk parmesan på toppen og pynt med oliven og oregano.