Middelhavskylling med pasta

Middelhavskylling med pasta
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
La den gode smaken av kylling med pasta, tomatsaus og parmesan føre drømmene dine til sol og varme dager ved Middelhavet.

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet
  • salt og pepper
  • litt fersk parmesan
  • oliven
  • frisk oregano

Basilikum- og tomatsaus

  • 1 stk løk i båter
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 0,5 ts sukker ca
  • 1 ss frisk basilikum evt. oregano

Slik gjør du

  1. 1. Stek kyllingfiletene i olje i en panne i 3-4 minutter på hver side. Ha på salt og pepper og la filetene hvile i 3-4 minutter.
  2. 2. Fres løk og hvitløk i litt olje i en kjele til løken er blank. Tilsett knuste, hermetiske tomater, litt sukker og basilikum eller oregano. La alt putre i noen minutter. Smak til sausen med salt og pepper.
  3. Server kyllingfiletene med pasta og saus. Høvle litt fersk parmesan på toppen og pynt med oliven og oregano.