Marinert biff i paprikasaus

Marinert biff i paprikasaus
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

> 60 min
Marinade gir kjøttet ekstra smak. Det kan også gjøre kjøttet mørere. Mariner skinkebiffen og server en deilig paprikasaus til.

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin
  • 3 ss olje
  • 1 stk løk i skiver
  • 0,5 ss frisk timian hakket
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper
  • 1 pose fløtesaus
  • 0,5 stk rød paprika
  • 0,5 stk gul paprika
  • 0,5 stk grønn paprika
  • 1 ts tørket oregano
  • 2,5 dl jasminris

Slik gjør du

  1. 1. Bland marinade av olje, løk og timian. Skjær ytrefilet av svin i 1/2 cm tykke skiver,  og la kjøttet ligge i marinaden minst 1 time.
  2. 2. Kok ris etter anvisning på pakken. Lag fløtesaus etter oppskrift på posen, og tilsett finhakket paprika og oregano. 
  3. 3. Krydre biffene med salt og pepper. Brun dem på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side, og la dem ettersteke på svak varme i 1-2 minutter. 
  4. Serveres med ris og paprikasaus.