Kyllinglår med kremet pasta

Kyllinglår med kremet pasta
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

< 20 min
Deilig kremet pasta med kyllinglår er en super hverdagsmiddag.

Ingredienser

  • 4 grillede kyllinglår
  • 350 g pastaskjell (ev. fersk gnocchi)
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss rapsolje
  • 1,3 dl eplemost
  • 3 ss pesto
  • 3 dl matfløte
  • 200 g aspargestopper , -bønner eller små brokolibuketter
  • 4 ss parmesan

Slik gjør du

  1. 1. Varm kyllinglårene i ovn på 200° C til de er gjennomvarme ca. 15 minutter.
  2. 2. Kok fersk gnocchi i ca. 5 minutter, tørket pasta i ca. 10 minutter. Hell av vannet.
  3. 3. Fres hvitløk i litt olje og tilsett eplemost, pesto og fløte. Kok opp og la det koke noen minutter til sausen tykner.
  4. 4. Vend inn små aspargestopper, -bønner eller buketter av brokkoli. La grønnsakene bli gjennomvarme i sausen. Bland inn varm pasta.
  5. Server kyllinglårene med pastaen. Dryss revet parmesan og eventuelt urter.