Kyllingfilet med varm paprikasalsa

Kyllingfilet med varm paprikasalsa
1 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Stekt løk, paprika og tomat blir saftig og godt tilbehør til kyllingfilet.

Ingredienser

  • 2 stk tomat , evt.tilsvarende hermetiske tomater
  • 1 stk gul paprika
  • 0,5 stk løk
  • 2 båt hvitløk
  • 1 ts olivenolje
  • 75 g pastaskruer

  • 1 stk kyllingfilet
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Stek kyllingfileten i en panne i 3-4 minutter på hver side. Ha på salt og pepper. La fileten hvile noen minutter til paprikasalsaen er ferdig.
  3. Skjær tomater, paprika, løk og hvitløk i passe store biter. Surr grønnsakene i en liten kjele til det blir en saftig røre, ca. 10 minutter.
  4. Server retten med kokt pasta, gjerne blandet med for eksempel oliven og litt vårløk.
  5. Tips: Bruk hvit paprika i stedet for gul, dersom du finner det i butikken din.