Karbonadesmørbrød

Karbonadesmørbrød
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager et karbonadesmørbrød etter danskene, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning.

Ingredienser

  • 240 g karbonade
  • 40 g stekt løk
  • 40 g margarin
  • 4 skiver grovt brød
  • 8 salatblader gjerne et grønt og et rødt blad
  • 8 skiver agurk
  • 4 røde cherrytomater

Slik gjør du

  1. 1. Kutt løk i ringer og stek i margarin i en panne. Legg i karbonaden og varm den sammen med løken.
  2. 2. Smør margarin på brødskiven. Vask salatbladene og legg de på. Legg over karbonaden og stekt løk.
  3. 3. Skjær et kutt i agurkskivene halvveis gjennom og vri dem som en vifte over karbonaden. Pynt med cherrytomat og eventuelt urter.
  4. Karbonade og løk kan godt stekes i forveien og serveres kald på brødskiven.