Grønnsaksuppe med pølse

Grønnsaksuppe med pølse

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Denne suppen kan varieres i det uendelige avhengig av hva du har i kjøleskapet og hvilke grønnsaker du liker.

Fremgangsmåte

  1. Skjær pølse i passe store biter. Skrell potet og grønnsaker og skjær dem i biter.
  2. Kok opp vann og buljong. Ha i poteter og grønnsaker og kok dem i ca. 8 minutter.
  3. Tilsett pølsebitene når grønnsakene nesten er kokt. La det hele trekke til kjøttet er ferdig, ca. 5 minutter. Smak til med litt salt og pepper.
  4. Server gjerne med brød ved siden av.
  5. Tips: Denne suppen kan variere i det uendelige avhengig av hva du har i kjøleskapet og hvilke grønnsaker du liker. Du kan også tilsette pasta, ris, kikerter, linser eller bønner for å gjøre den drøyere, chili og hvitløk for å gjøre den hottere eller en fløteskvett for å gjøre den mildere. Litt revet parmesan eller annen ost på toppen er ekstra godt. Lager du en stor porsjon kan du mette mange, eller så har du middag i flere dagen – bare husk at du varmer opp det du har tenkt å spise!
  6. kilde: http://www.matprat.no