Biffsandwich med tomatsalat

Biffsandwich med tomatsalat
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Lyst på noe godt, men har dårlig tid? Biff, tomat og brød er tingen.

Ingredienser

  • 200 g biff av ytrefilet storfe
  • 1 ss smør
  • 4 skive brød
  • 2 stk tomat
  • 1 stk løk
  • 1 ss frisk timian
  • 1 ss rødvinseddik
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. 1. Start med å lage en tomatsalat av tomatskiver, hakket løk, litt timian, olivenolje og vineddik.
  2. 2. Del biffkjøttet opp i ca. 8 like store biter, krydres med salt og pepper, og stekes i en panne med litt smør i ca. 2-3 minutter. La kjøttet hvile litt på en varm tallerken mens du forbereder brødet.
  3. 3. Brødet dynkes forsiktig i olivenolje, krydres med litt salt og pepper og stekes på sterk varme i den samme pannen som ble brukt til biffkjøttet.
  4. 4. Anrettes på to tallerkener: en skive brød, tomatsalat, biffkjøtt og tilslutt en skive brød igjen. Serveres umiddelbart.