Biff og båndspagetti

Biff og båndspagetti
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Prøv pasta med strimlet storfekjøtt. Dette er en rask og god rett som de fleste vil like.

Ingredienser

  • 600 g biffkjøtt i strimler
  • 4 ss margarin eller olje til steking
  • 2 røde paprikaer
  • 16 friske sjampinjonger
  • 4 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 dl matfløte
  • 4 ss frisk basilikum
  • 2 ss dijonsennep
  • 500 g fersk tagliatelle

Slik gjør du

  1. 1. Skjær paprika i strimler og sjampinjong i båter.
  2. 2. Fres biffstrimlene i en varm stekepanne med margarin.
  3. 3. Ha i sjampinjong og paprika. Fres raskt på sterk varme.
  4. 4. Rør inn crème fraiche, fløte og sennep. Dryss over finhakket frisk basilikum og smak til med salt og pepper. La det hele surre i 5- 10 minutter.
  5. Server båndspagetti i dype tallerkener med kjøtt og saus over. Pynt gjerne med en basilikum.