Risbowl med avokado og stekte bønner
Denne superenkle ris-retten med avokado og stekte bønner lager du på kort tid! Her har vi laget en enkel chilimayo til, men du kan gjerne bruke hoisin også.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Kok risen etter anvisning på pakken.
- 2Skyll bønnene og stek dem i smør i en panne med finhakket hvitløk. Tilsett soyasaus og la alt koke inn.
- 3Fjern strengen på sukkerertene og kok dem i lettsaltet vann i 30-40 sekunder. Del sukkerertene i to.
- 4Del avokadoen i to, fjern steinen og skallet og skjær den i fine skiver.
- 5Rist grovhakkede cashewnøtter i en panne med litt olje. Krydre med chiliflakes og bland inn honning.
- 6Anrett bowlen med ris, bønner, avokado og sukkererter og topp med ristede nøtter og chilimajones.
- 1