Risbowl med avokado og stekte bønner

Denne superenkle ris-retten med avokado og stekte bønner lager du på kort tid! Her har vi laget en enkel chilimayo til, men du kan gjerne bruke hoisin også.

20 min
Enkel
Risbowl med avokado og stekte bønner

Slik gjør du

    1. 1
      Kok risen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Skyll bønnene og stek dem i smør i en panne med finhakket hvitløk. Tilsett soyasaus og la alt koke inn.
    3. 3
      Fjern strengen på sukkerertene og kok dem i lettsaltet vann i 30-40 sekunder. Del sukkerertene i to.
    4. 4
      Del avokadoen i to, fjern steinen og skallet og skjær den i fine skiver.
    5. 5
      Rist grovhakkede cashewnøtter i en panne med litt olje. Krydre med chiliflakes og bland inn honning.
    6. 6
      Anrett bowlen med ris, bønner, avokado og sukkererter og topp med ristede nøtter og chilimajones.