Urtefylt kyllingfilet surret med spekeskinke

Urtefylt kyllingfilet surret med spekeskinke

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Et måltid som passer til vakre sommerkvelder med lange skygger, milde himler og barbeint i gresset.

Fremgangsmåte

Bland sammen urter og parmesan. Kutt en dyp lomme i kyllingfiletene og fordel urte- og osteblandingen i lommene. Legg noen skiver spekeskinke over åpningen og fest den med for eksempel et grillspyd. .
Stek filetene i smør til de er gylne på alle sider. Legg dem over på et stekebrett med bakepapir og etterstek på 180°C i ovnen. Sjekk filetene etter ca. 15 minutter ved å stikke en skarp, tynn kniv i den tykkeste delen. Den skal være gjennomvarm og gi fra seg klar kjøttsaft.
Server med salat mix, varm bearnaisesaus og brød