Grønnkålchips

Grønnkålchips er herlig snacks som du lager på et par minutter i airfryeren. Prøv deg gjerne fram med ulike kryddere.

20 min
Enkel
Grønnkålchips
Tips!

Prøv deg gjerne frem med ulike kryddere. Hvitløkspulver, paprikakrydder eller chiliflak er godt å krydre med.

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm airfryeren til 180 °C.
    2. 2
      Vask og tørk grønnkålen, og kutt bladene av stilken. Del bladene i litt mindre biter. Spray dem med litt olje og dryss over en god klype salt.
    3. 3
      Stek grønnkålen i airfryeren i 2–3 minutter. Rist på kurven etter ca. 1 minutt. Legg gjerne en rist over bladene for å unngå at de letter og treffer varmeelementet. Følg godt med underveis, for grønnkålen blir fort ferdig.