Bakt potet med kylling og bacon
Du kan fylle poteten med hva du vil, som kryddersmør, hvitløksmør, rømme, mais, skinke og ost. Eller som vi har gjort her med velsmakende kremet kylling og sprøtt bacon.
60+ min
Enkel
Slik gjør du
- 1Sett bakepotetene i en ildfast form eller på et stekebrett og bak dem i ovnen på 220 °C i ca. 50 minutter (tiden varierer etter størrelsen på potetene). Sjekk
med en skarp kniv om de er ferdige. - 2Rens kyllinglårene for skinn og ben. Finhakk kjøttet.
- 3Skjær bacon i små biter og stek i varm panne med halvparten av oljen. Legg baconet på papir for avrenning. Fres vårløk raskt i resten av oljen til den er myk. Tilsett crème fraîche og sennep, og la det småkoke til det begynner å tykne. Rør inn
kyllingkjøttet. - 4Skjær et kryss i potetene. Klem litt på dem og ha i kyllingblandingen. Topp med
sprøstekt bacon og gressløk.
- 1