Terteskjell med fiskepudding og reker i hvit saus

Terteskjell med fiskepudding og reker i hvit saus

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Denne retten har lange tradisjoner og vi ønsker å hente den frem igjen i all sin prakt, fylt med reker og fiskepudding i deilig hvit saus.

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 160 °C.
Saus; Smelt smøret i en kjele og tilsett hvetemel. Rør godt sammen. Tilsett litt og litt melk av gangen og rør til en fin og jevn saus. Rør jevnlig så sausen ikke brenner seg.
Del fløtepuddingen i fine terninger og legg i sausen.
La saus og fiskepudding koke forsiktig og tilsett reker like før servering.
Sett skjellene i ovnen og la dem bli varme (følg anvisningen på pakken).
Fyll terteskjellene og topp med finhakket persille.

Tips:

Retten kan serveres som middag til 3 personer – eller forrett til 6