Grønn grønnsakssuppe med kjøttboller og ingefær
Denne enkle grønnsaksuppen er perfekt å servere på kalde dager. Vi har brukt gulrøtter, poteter og stangselleri, men du kan gjerne bruke andre milde grønnsaker også.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Kok opp kyllingkraften sammen med ingefær og chili.
- 2Skrell og skjær poteter og gulrøtter i jevne biter. Skjær sellerien i skiver og finsnitt løken.
- 3Ha potetene og gulrøttene over i kraften og la det småkoke til grønnsakene er møre. Tilsett stangselleri, løk og kjøttboller og smak til med soyasaus, salt og pepper.
- 4La suppa småkoke i 5 minutter til kjøttbollene er gjennomvarme. Øs et par desiliter av kraften over i en liten kasserolle eller lignende, tilsett spinat og kjør det med en stavmikser til en glatt saus.
- 5Hell den grønne “sausen” tilbake i suppa og server med det samme.
- 1