Grønn grønnsakssuppe med kjøttboller og ingefær

Denne enkle grønnsaksuppen er perfekt å servere på kalde dager. Vi har brukt gulrøtter, poteter og stangselleri, men du kan gjerne bruke andre milde grønnsaker også.

20-40 min
Enkel
Grønn grønnsakssuppe med kjøttboller og ingefær

Slik gjør du

    1. 1
      Kok opp kyllingkraften sammen med ingefær og chili.
    2. 2
      Skrell og skjær poteter og gulrøtter i jevne biter. Skjær sellerien i skiver og finsnitt løken.
    3. 3
      Ha potetene og gulrøttene over i kraften og la det småkoke til grønnsakene er møre. Tilsett stangselleri, løk og kjøttboller og smak til med soyasaus, salt og pepper.
    4. 4
      La suppa småkoke i 5 minutter til kjøttbollene er gjennomvarme. Øs et par desiliter av kraften over i en liten kasserolle eller lignende, tilsett spinat og kjør det med en stavmikser til en glatt saus.
    5. 5
      Hell den grønne “sausen” tilbake i suppa og server med det samme.