Strimlet kyllingfilet i pita

Strimlet kyllingfilet i pita

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fylte pitabrød med kylling smaker godt og er enkelt å lage. Garantert en favoritt hos barna, og minst like populært blant de voksne.

Fremgangsmåte

Stek strimlet kyllingfilet i olivenolje i en varm stekepanne. Bruker du hel kyllingfilet, del fileten opp i like store biter før steking. Tilsett tacokrydderet og 1,5 dl vann, og rør godt om. Senk temperaturen og la kyllingen småkoke i ca. 10 minutter, rør om av og til.
Tilbered pitabrødene etter anvisning på pakken.
Fyll pitabrødet med chili wok (eller annen foretrukket WOK-blanding) og tacokrydret kylling, og topp med tacosalsa.

Tips:

Strø gjerne revet ost over og server med rømme og/eller guacamole til denne retten.