Sprøbakt torsk i tortillalefse

Sprøbakt torsk i tortillalefse

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Prøv deg på sprøbakt torsk i tortillalefse, toppet med frisk salat og hjemmelaget rømmedressing. Retten gjør seg godt på grillen, men kan også tilberedes hjemme.

Fremgangsmåte

Start med å lage rømmedressingen hjemme. Bland sammen rømme, presset hvitløk og sitronsaft. Smak til med salt. Ha rømmedressingen i en liten matboks, og sett den kaldt frem til du skal gå på tur.
Grill torsken på varm grill til den er gjennomvarm, snu fisken ofte for å unngå at den blir svidd. Legg fisken til siden og varm tortillalefsene kjapt på grillen.
Smør rømmedressing utover tortillalefsene, topp med fisk og salatblader. Dryss gjerne litt ekstra salt på, og drypp eventuelt over litt sitronsaft.

Tips:

Retten kan også lages hjemme: Tilbered torsken og tortillalefsene etter anvisning på pakken.