Piknik
Det er ikke bare grillmat som smaker godt ute. Server sommerskinke og spekeskinke sammen med ferdig potetsalat og hjemmelaget eggesalat med karri. Salte kjeks, frisk vannmelon og søte jordbær er friskt og fargerikt tilbehør.
20 min
Enkel
Slik gjør du
Eggesalat med karri:
- 1Skrell og hakk de hardkokte eggene. Rens og finhakk rødløken.
- 2Bland sammen egg, løk, majones og urter. Smak til med en god klype karri, og litt salt og pepper.
- 1
Valmuestykke med spekeskinke:
- 1Del rundstykket i to. Legg på vasket crispisalat og potetsalat. Topp med spekeskinke og gressløk før du legger
på toppen av rundstykket.
- 1
Gullkornbriks med sommerskinke:
- 1Del rundstykket i to. Legg på vasket crispisalat, kokt sommerskinke skåret i tynne skiver og hjemmelaget eggesalat med karri. Topp med de urtene du liker best, før du legger på toppen av rundstykket.
- 1