Indiske wraps med scampi og grønnsaker

Indisk mattradisjon vinker til Mexico i denne retten med tikka masala
pakket i tortillalefse.

20 min
Enkel
Indiske wraps med scampi og grønnsaker
Tips!

Hvis du ønsker en ekstra mettende wrap kan du koke en pose boil–in–bag basmatiris og blande sammen med wokken, og server blandingen i tortillalefsene.

Slik gjør du

    1. 1
      Varm en wok- eller stekepanne og ha i olje. Stek scampiene til de begynner å bli rosa og legg de så til side.
    2. 2
      Ha wokmiksen i pannen og stek sammen med hvitløk og ingefær. Bland inn tikka masala-saus og tilsett scampien. Rør til alt er gjennomvarmt.
    3. 3
      Varm tortillalefsene etter anvisning på pakken.
    4. 4
      Fordel wokblandingen på lefsene, og topp med frisk dill og koriander. Drypp litt lime over og rull til wraps.
    5. 5
      Lag raita: Finhakk resten av urtene og bland med yoghurt naturell og hvitløk. Smak til med salt og pepper.