Crispy reker i hjertesalat med salsa

Spice opp den tradisjonelle tacoen med denne oppskriften på crispy reker i hjertesalat. Ha tilbehøret i skåler og server som vanlig taco.

20-40 min
Enkel
Crispy reker i hjertesalat med salsa

Slik gjør du

    1. 1
      Rens rekene og kok risen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Ha hvetemel i en skål. Pisk egg, bland det med salt og ha det i en annen skål. Bland sesamfrø og griljermel, og ha det på en tallerken.
    3. 3
      Legg rekene i skålen med hvetemel, dypp dem raskt i eggeblandingen, og legg dem til slutt i blandingen med sesamfrø og griljermel. Ha de panerte rekene på et fat og la dem tørke litt før steking.
    4. 4
      Stek rekene raskt i solsikkeolje ved høy temperatur, til de er sprø og har fått litt farge. Lett rekene over på et kjøkkenpapir slik at overflødig fett får renne av.
  1. Salsa

    1. 1
      Finhakk tomat, rødløk og chili, og bland det sammen. Drypp over olivenolje og salt.
  2. Tilbehør

    1. 1
      Skjær agurk i små terninger. Vask og tørk hjertesalatbladene.
    2. 2
      Server hjertesalatbladene fylt med ris, agurk, mais, salsa og reker. Topp med sweet chilisaus og lettrømme.