Bread bowl med rekesalat

Dette er en morsom vri på bread bowl, hvor vi har fylt en hel loff med rekesalat. Perfekt til rekelaget eller pikniken!

20 min
Enkel
Bread bowl med rekesalat

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær av toppen på loffen og grav ut litt av innmaten (eller lag en fordypning).
    2. 2
      Bland sammen reker, majones og crème fraîche. Smak til med noen gode dråper sitronsaft og litt chilisaus.
    3. 3
      Rens og skjær avokadoen i jevne biter og bland bitene sammen med rekerøren. Tilsett hakkede urter og vend alt lett sammen.
    4. 4
      Fyll loffen med salatblader og rekesalat. Topp med litt syltet rødløk og dryss over en klype chilipulver. Server sitronbåter ved siden av.
  1. Syltet rødløk:

    1. 1
      Skjær løken i tynne skiver eller ringer. Bland limesaft og sukker, rør til sukkeret har løst seg opp. Hell laken over løken og la det stå kjølig i ca. 30 minutter.Skjær løken i tynne skiver eller ringer. Bland limesaft og sukker, rør til sukkeret har løst seg opp. Hell laken over løken og la det stå kjølig i ca. 30 minutter.