Sjokoladekake i langpanne (kaken som kan brukes til alle anledninger)

Sjokoladekake i langpanne (kaken som kan brukes til alle anledninger)

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Sjokoladekake er noe de fleste liker og den passer derfor utmerket til alle store og små anledninger.

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis.
Smelt smøret og tilsett melken.
Bland de tørre ingrediensene og sikt det inn i eggedosisen under forsiktig omrøring med en slikkepott, vekselvis med smør og melkeblandingen.
Hell røren over i en langpanne (27 x 37 cm) med bakepapir i bunnen.
Stek kaken midt i ovnen ved 175ºC i ca. 35 minutter. Avkjøl kaken før kremen smøres på. 
Krem:
Bland alle ingrediensene i en bolle og visp til en luftig krem.
Smør kremen utover kaken og pynt etter ønske.
Langpanne 27 x 37 cm. I stekeovnen på 175 °C i ca 35 minutter.