Vinger, klubber og lår med tre ulike dipper

Like godt til hverdag som til fest! Fyll et fat med dine kyllingfavoritter!

20-40 min
Middels
Vinger, klubber og lår med tre ulike dipper

Slik gjør du

    1. 1
      Tilbered vinger, klubber og lår etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Smelt smøret til hot-dippen i en kasserolle. Skru av varmen og visp inn chilisaus. Smak til med noen rause dråper tabasco til ønsket styrke. Tilsett 1 ts flytende honning helt til slutt hvis sausen trenger litt sødme.
    3. 3
      Rens og finsnitt vårløken til salsaen. Bland den sammen med koriander, limesaft og en klype salt.
    4. 4
      Mos blåmuggosten sammen med fløte eller rømme og smak dippen til med kvernet pepper og en klype salt hvis nødvendig.
    5. 5
      Server vinger, klubber og lår med grønnsaksstaver, to forskjellige dipper og salsa.