San choy bow med kylling (asiatisk taco)

San choy bow med kylling (asiatisk taco)

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Prøv taco på asiatisk vis! Her er kjøttdeigen byttet ut med strimlet kylling, og tacoskjellene med crispy salatblader. Smakfullt og sunt!

Fremgangsmåte

Skrell gulrøttene og riv dem på et grovt rivjern. Kutt løk i tynne strimler og vårløk i skiver. Skrell ingefæren og riv den på et rivjern. Finhakk chilien. Vask salatbladene og tørk lett av dem.
Varm olje i en wokpanne eller stor stekepanne. Fres løken i 1 minutt. Ha i kylling og stek videre i ca. 5 minutter. Rør av og til. Tilsett woksaus, ingefær og chili, og stek i 1 minutt under omrøring.
Bland til slutt i gulrøtter, vårløk og korianderblader og trekk pannen bort fra varmen.
Anrett kyllingen i hele salatblader.