Pastasalat med gårsdagens pasta
Har du diverse matrester stående, kan du enkelt sette sammen en smakfull og næringsrik salat. Lag en deilig lunsj eller en lett middag med pasta fra gårsdagen, og med kjøtt du har til overs.
20-40 min
Enkel
Tips!
Hvis du planlegger å bruke kokt pasta dagen etter, er det viktig å sette pastaen i kjøleskapet med en gang den er avkjølt. Da er det trygt å bruke pastaen neste dag.
Slik gjør du
- 1Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.
- 2Del kjøttet i passelige biter, og rens eventuelt for skinn og bein.
- 3Vask hjertesalaten og riv den mindre biter. Kutt eplet og pæren i smale båter, og ta bort kjernen. Skjær fennikel i tynne strimler. Bruk pasta fra gårsdagens middag eller tilbered pasta etter anvisning på pakken.
- 4Anrett pasta, salat, ruccola, eple, pære, fennikel og kjøtt på et serveringsfat. Dryss over valnøtter og dressing, og server.
- 1